University Trading Tournament 2016 – prijave

Created with Sketch.

University Trading Tournament 2016 – prijave

University Trading Tournament 2016 - prijave

University Trading Tournament 2016

Jeste li se kad zainteresirali za trgovanje vrijednosnim papirima? Ako je odgovor “da”, onda je ovo definitvno natjecanje za vas. Ako nikad niste za to  čuli, možda je sada upravo vrijeme da uđete malo dublje u financijski svijet. Ove godine  u organizaciji Financijskog kluba iz Zagreba sa EFZG-a organizira se drugo natjecanje po redu iz trgovanja vrijednosnim papirima. Natjecanje se zove University Trading Tournament. Ovo je trenutno jedino takvo natjecanje u našoj regiji.

Prošle godine sam ja osobno bio sudionik ovog natjecanja čisto iz razloga da vidim što je to i da isprobam. Na natjecanju nisam imao nikakve zapaženije rezultate, ali sam definitvno naučio o tome više nego bi da nikad nisam isprobao. 😉

U početku sam bezveze prodavao i kupovao vrijednosne papire, sve dok nisam malo dublje počeo čitati o tome i razmišljati. Poanta svega je jako dobro poznavati ekonomiju, odnosno situaciju u cijelome svijetu i naravno, imati dobre informacije pomoću kojih ćeš naravno zaraditi, prvo virtualno, a možda nekad kasnije i u stvarnosti. Nakon završetka natjecanja, jedno vrijeme me stvarno držala volja za tim i dosta sam čitao o tome, ali mi je u isto vrijeme uskočilo nešto što me ipak više zanimalo, pa sam se nastavio baviti drugim stvarima, a ovo zapostavio.

Sve u svemu, ja bi vam preporučio da se okušate u ovom natjecanju. Na kraju krajeva, nemate ništa za izgubiti, samo možete dobiti iskustvo i nova znanja!

Pravila natjecanja?

Osnovno

  • Natjecanje se sastoji od tri runde. 
  • Svaka runda traje po dva tjedna od 4.travnja do 13. svibnja.
  • U svakoj rundi je isti princip trgovanja i način bodovanja.
  • Na kraju se osvojeni bodovi zbrajaju u završni rezultat.
  • Pobjednik je natjecatelj sa najviše ukupno osvojenih bodova.

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se mogu sve zainteresirane osobe iz Hrvatske i regije.

Do kada se može prijaviti?

Rok za prijavu je  3. travnja.

Za sudjelovanje je potrebno instalirati MetaTrader4

Natjecanje se odvija se na virtualnoj burzi kojoj se može pristupiti putem računala ili mobilne aplikacije. Tržišta su otvorena 5 dana u tjednu, od 23h (po našem vremenu) u nedjelju do 23h u petak. Poslije prijave kojom se otvara virtualan račun, potrebno je instalirati MetaTrader4. Pogledajte upute.

Bodovanje

Detaljnije možete pročitati na LINK-u.

Nagrade

1213

PRIJAVA NA TURNIR  Prijava

Detalje možete provjeriti na LINK-u.

Najnovije informacije iz Financijskog kluba možete pratiti na njihovoj FB stranici.

cover-750x410

Share

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *