Smartup – razvoj poslovne ideje za studente

Created with Sketch.

Smartup – razvoj poslovne ideje za studente

Smartup

Što je Smartup?

Smartup je edukativno natjecanje u kojem se studenti natječu u razvoju poslovne ideje. Glavni ciljevi natjecanja su promicanje poduzetništva i poduzetničkog duha među studentskom populacijom i povezivanje proaktivnih mladih talenata s najpoželjnijim poduzećima, potencijalnim poslodavcima ili investitorima iz Hrvatske i svijeta.

Natječaj je otvoren za sve studente (redovni i izvanredni) preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) u Republici Hrvatskoj.

Natjecatelji se mogu prijavljivati u timu od dvije do pet osoba. Jedna osoba može se prijaviti samo s jednim timom, odnosno jednom poslovnom idejom. Svaki tim treba izabrati predstavnika tima koji je zadužen za komunikaciju sa organizatorima. Prijavljeni se mogu natjecati s poslovnom idejom s kojom su se prethodno natjecali na nekom drugom natjecanju.

Prijave

Prijave na natjecanje počinju 29.2. te traju do 14.3., a sama završnica natjecanja je 18.5. kada će biti održan finalni  krug natjecanja u kojem će biti prezentirane završne prezentacije finalista te proglašenje pobjednika natjecanja.

29.2.2016. Početak prijava za natjecanje

3.3.2016. Otvorenje natjecanja

14.3.2016. Kraj prijava

29.3.2016. Rok za predaja prvog rješenja

11.4.2016 – 24.04.2016 Mentoriranje

24.4.2016 Rok za predaju konačnog rješenja

18.5.2016. Završnica natjecanja

Nagrade

Svi natjecatelji koji se prijave dobivaju certifikat o sudjelovanju. Za natjecatelje koji se plasiraju u daljnje faze na certifikatu će biti naglašen plasman, dok  natjecatelji koji osvoje prva 3 mjesta dobit će poseban certifikat s uvjerenjem o osvojenom mjestu.

Nagradni fond uplaćuje se voditelju tima, a ravnomjernu raspodjelu unutar tima članovi dogovaraju među sobom, a za akademsku godinu 2015./16. iznosi:

Prva nagrada: 12 000 kn

Druga nagrada: 9 000 kn

Treća nagrada: 6 000 kn

Pravila

Svi natjecatelji dužni su:

  • ispuniti životopis (molimo vas da svaki član ispuni svoj životopis na sljedećem linku)
  • predati potvrde o statusu studenta

do 29.3.2016. kako bi ostvarili pravo sudjelovanja.

Prijaviti se ne mogu ideje ili projekti koji su profitabilni ili su primili vanjsku investiciju veću od 10.000 kuna

 

Detaljnije informacije o Smartup-u možete pronaći na eStudent.hr

FACEBOOK EVENT

header_1

Share

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *