iOS 9.3 je dostupan za download

Created with Sketch.

iOS 9.3 je dostupan za download

Danas, 21.3.2016. godine Apple je izbacio novu verziju iOS-a 9.3.

Nadogradnju možete preuzeti i instalirati na vaš Apple uređaj preko postavka gdje možete izabrati nadogradnju sustava ili preko iTunes aplikacije na računalu.

Sama nadogradnja ne donosi neke promjene u izgledu sučelja, ali zato donosi NightShift način rada, povećana sigurnost Notes aplikacije, nove aplikacije za zdravlje koje možete jednostavno dodati u nadzornu ploču “zdravlje”, itd..

  • Night Shift

Brojne su studije pokazale da izloženost jarkoj plavoj svjetlosti u večernjim satima može utjecati na cirkadijurne ritmove i otežati padanje u san. Aplikacija Night Shift koristi se satom i geolokacijom iOS uređaja za određivanje trenutka zalaska sunca na tvojoj lokaciji. Zatim automatski mijenja boju zaslona u topliji spektar kako bi se smanjilo naprezanje očiju, a ujutro vraća postavke zaslona na uobičajene. Ugodni snovi.

ios night shift

  • Bilješke

Bilješke su jedna od aplikacija kojima se koristimo neprestano i za razne stvari. Sada možeš lozinkom ili otiskom prsta zaštiti bilješke s osobnim podacima, primjerice, financijske podatke, medicinske podatke ili podatke za prijavu na razne internetske stranice. Bilješke se mogu razvrstati prema datumu izrade, datumu izmjene ili po abecedi.

notes_large

  • Zdravlje

Aplikacije trećih strana za praćenje zdravlja i općeg stanja sada je još jednostavnije prnaći. Kategorije poput Težina, Vježbanje i San imaju novi klizni izbornik koji otkriva sjajne aplikacije koje možeš jednostavno dodati na nadzornu ploču Zdravlje. Aplikacija Zdravlje sada prikazuje podatke o kretanju, vježbanju i stajanju, kao i ciljeve, preuzete iz Apple Watcha. Svoje zdravstvene podatke sada možeš vidjeti na jednom mjestu i jednostavno ih podijeliti s aplikacijama trećih strana.


Svaki komentar je dobrodošao i bilo bi mi drago da mi uputite koju pohvalu ili primjedbu jer sam ja ipak student koji je u procesu učenja raznih stvari i ne znam puno o njima, nego pišem o tome kako učim. Hvala i lijep pozdrav! 😉

Share

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *