Sretan Božić i Nova godina! :)

Created with Sketch.

Sretan Božić i Nova godina! :)

Ekipa, ne znam za vas, ali meni je ova godina preletjela…

Što se tiče 2016. godine, bila mi je vrlo uspješna u privatnom i poslovnom životu. 🙂

Ovaj blog sam pokrenuo u 2. mjesecu kad sam odlučio malo se poigrati s WordPress-om i učiti o digitalnom marketingu. U početku sam dosta pisao, ali sam shvatio da ne želim baš pisati o “glupim” općenitim stvarima, nego više o konkretnim primjerima i stvarima kako i zašto nešto učiniti u digitalnom marketingu. Dakle, tehničke stvari, kako doći do ciljane publike, na koji način i slično. Što se tiče takvih postova, opet za tako nešto moraš imati jako duboko znanje o nekom području i mogu reći da sam u praksi ove godine imao stvarno priliku nešto korisno naučiti i naučio sam.

Teorija nije nikako dovoljna, jer dok krenete na praksu dolaze tehničke stvari i jednostavno tu svu “teoriju” zaboravite. Dakle po meni je možda najbolje učenje odjednom – praksa + teorija (naravno uz neki uvod o svemu tome prije prakse). Barem što se tiče digitalnog marketinga. 

Najbolje se uči na greškama! Kad u svim tim editorima napraviš kampanje i pratiš ih, pa razmišljaš kako i na koji način ih gdje poboljšati, kako smanjiti cijenu klika i doći do još relevantnije publike, sve ima svoje kako i zašto i zato – praksa, praksa, praksa i praksa. I teorija. 🙂

Što se tiče samog bloga, dosta se organski uzdignuo na tražilici za neke pojmove, naslove, tako da sam zadovoljan. Do sad brojim 1600 unique usera na blogu. Nije velika brojka, ali moramo uzeti u obzir da u zadnjih par mjeseci skoro ništa nisam pisao, a u tom razdoblju je preko 800 unique ljudi posjetilo blog. Znači da SEO djeluje i da sam dobro odradio to. 🙂 U budućnosti možda ovdje neću tako često pisati, ali moje blog postove sa “tehničkim” stvarima ćete moći čitati najviše OVDJE.

Želim vam sretan Božić i uspješnu Novu 2017. godinu, da ju svi rasturite i rješavate faxeve, nađete prakse, poslove… 🙂

A mi… Do slušanja! 🙂

Share

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *