Facebook predstavio Slideshow

Created with Sketch.

Facebook predstavio Slideshow

Facebook Slideshow

Facebook je predstavio Slideshow – aplikaciju koja nudi prikaz videa i fotografija u slideshow-u na Facebook objavama. Ovu aplikciju za sad mogu korisitit samo IOS korisnici.

Zna se da Facebook želi da budemo što aktivniji na toj društvenoj mreži, da što više privatnih stvari dijelom sa prijateljima/javno jer on tako višestruko profitira. Možemo vidjeti što se u zadnjih par godina događa sa Facebook stranicama i oglašavanjem. Danas je jako teško imati dobar reach objava ako ne trošite puno novaca uz to na oglašavanje, a ja sam svjedok tomu. Prije 3 godine kada sam vodio stranicu s preko 10.000 ljudi, sve je bilo drugačije nego danas, ali eto – Facebook želi što više zaraditi na nama i to je tako.

Dakle Slideshow je aplikacija koju instalirate na uređaj, ona se spaja s vašom galerijom i možete sastaviti slideshow i objaviti ga. Nije ni toliko loša ideja – nemate problema s kompliciranijim alatima za to.

Postoje razni video “filteri” prema kojima možete prilagoditi temu videa. Uostalom, najbolje da sami pogledati video kako to izgleda i da presudite. 🙂


[huge_it_videogallery id=”6″]


 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *