Trello – organizator obaveza

Created with Sketch.

Trello – organizator obaveza

Danas sam naišao na zanimljivu web stranicu pod nazivom Trello koja služi za organiziranje dnevnih obaveza. Organizator je potpuno besplatan u običnom paketu, dok oni napredniji, odnosno zahtjevniji korisnici mogu platiti premium verziju.

Trello je alat poput recimo google kalendara, ali meni osobno zanimljiviji. Ljepši dizajn i malo je drugačije to posloženo. Iako nisam koristio Google kalendar previše, ovo funkcionira na sličan način samo što je dizajn malo drugačije posložen. Sučelje izgleda tako da vi sami dodate neku “ploču” npr. pod nazivom posao i sada podijelite “ploču” na neki raspored. Npr. Ponedjeljak, utorak ili ako recimo vodite više FB stranica pa posložite obaveze po nazivima stranica i naravno po datumima. Možete dodavati i slike te možete uključiti notifikacije isto kao i obavijesti putem maila. Možete mijenjati boje sučelja, dok u premium verziji možete i slike sučelja dodati.

To je ukratko to. Sada ću vam pokazati slike kako to otprilike izgleda.

  • A. Things to get done – to je naziv “ploče” ili boarda
  • B. To do, doing, done su te podskupine koje proizvoljno dodajemo i tu stavljamo obaveze, dodajemo slike, datum kada obaveza treba biti izvršena i slično.
  • C. Obaveza – nju možemo drag and dropom prebaciti u podskupinu DONE i time smo ju završili.

 

organizator obaveza trello

Ovu plavu boju sučelja možete promijeniti, ima različit spektar boja. 😉

Kao što sam napisao, osnovna verzija je besplatna dok postoje 2 premium verzije i cijene su:

pokit_3416a75f4cea9109507cacd8e2f2aefc

Taj alat je namijenjen i raznim poduzećima te ga može korisiti naravno više ljudi, može se shareati i slično. Najbolje bi bilo da pogledate sami. 😉

Ako imate možda koji sličan, po vama bolji alat slobodno napišite naziv u komentar.

Cijeli TOUR stranice možete pogledati na LINK-u.


 

Svaki komentar je dobrodošao i bilo bi mi drago da mi uputite koju pohvalu ili primjedbu jer sam ja ipak student koji je u procesu učenja raznih stvari i ne znam puno o njima, nego pišem o tome kako učim. Hvala i lijep pozdrav! 😉

Share

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *